...

Sätt på ljudet på datorn, och klicka på "view presentation". Inte bara för den religiöse.

http://www.theinterviewwithgod.com/

Otäcka saker

Visste ni att tandläkare är onda? De är ute efter en pengar!!! Eller så är det universum som hörde mig tänka att jag kanske skulle kunna köpa en ny bokhylla, och tänkte att "det måste vi stoppa!" Först undersökningen idag - 760 spänn! Hualigen! Men en planerad utgift. Jag hade dock INTE planerat att ha hål i en visdomstand! Här borstar man som en tok och så är det lik förbaskat hål? Va? Så nu ska den dras ut, verkar ju onödigt att laga på en porös gammal gadd som ändå sitter snett och tydligen är omöjlig att hålla ren... Eländes elände... (jag har ingen som helst tandläkarskräck, men jag tycker verkligen inte om räkningen).

Hur som haver - de har börjat bygga byggställningar på vårt hus nu. Väldigt stiligt. Nu går det folk utanför våra fönster å samtliga persienner är nerdragna. Lär vara nere till midsommar nu då. Dagsljus är ju ändå bara för mesar...

Fina koppen

Idag har jag tvingat min käre make att rasta sin fru lite, hon får ju komma ut å leka så sällan. Jag bestämde att en tur till Kupolen dög fint, slappade runt och glodde mest. Är för pank för att få ha riktigt kul. Dessutom har jag inte varit på humör för att shoppa kläder osv på sista tiden. Hittade däremot en sketasnygg kristallkrona som jag ville ha, bara 5000 spänn. Som hittat!

Däremot hittade jag en väldigt fin tékopp på Indiska. Det är en svensk designer (vars namn jag så klart redan glömt) som gjort porslin för Indiska, superfina saker! Denna kopp, skålar och ett stort fat fanns på vår lilla Indiska. Finns med största sannolikhet mer saker på en större butik... Och FYI: målningarna är mörkt blå på koppen. Taskigt lyse i köket bara ;) 79,50 kostade den.

Nu blir det Melodifestival!


                  

Inbrott å annat skoj

I tisdags fick vi ett brev att en av alla de mängder med huvudnycklar som vår kära hyresvärd lämnat ut till diverse byggare (de är många!) hade försvunnit. Detta skulle åtgärdas snarast - dvs under onsdag, torsdag och fredag genom justering av låsen så att denna huvudnyckel inte längre passar med vår egen nyckel passar fortfarande. Vårt hus visade sig hamna sist, det blev alltså åtgärdat idag. Så igår användes den försvunna nyckeln i lägenheten ovanpå vår - grannkillen kom hem till en trashad lägenhet, där mycket hade försvunnit. Well done Kopparstaden!

Personligen tycker jag att en sån sak som en saknad huvudnyckel ska åtgärdas snarast - i ordets rätta bemärkelse, dvs samma dag som nyckeln försvunnit. Tre dagar efteråt var ju allt annat än effektivt... Jag är j*vligt glad att vi har ett extra sjutillhållarlås på dörren som hyresvärden inte har tillgång till...

I övrigt så har jag fått svar på ultraljudet från doktorn, jag är helt frisk och känner tydligen en del av tarmen (?). Jahapp. Och så är jag fortfarande förkyld, och jag har fortfarande inte hört ett pip om jobbet jag väntar besked på... Men jag har varit och klippt luggen så jag är i alla fall fin i håret :)

Fröken Fanny

Idag har vi varit i Tällberg och träffat det senaste tillskottet till familjen Jaensson - en liten lurvig sak som heter Fanny. Hon såg ut som ett litet hundformat lamm. Hur söt som helst :)

Mamma tillbringar större delen av sin vakna tid på golvet numera. Själv håller jag mig horisontell på soffan i ett försök att få ett allvarligt fall av extrem mättnad att gå över... *blurp*


Jahapp..?

...och nu är jag plötsligt datasupport för karln som köpte skrivaren... och inte kan jag hjälpa till heller, är ju knappast expert. Allra minst när jag inte vet vad han har för dator och programvara.. håhå jaja.

Och gubben min har somnat i badkaret (igen) och jag har drabbats av nåt ryck och sitter och broderar en påsklöpare. Jag vet, jag är 1000 år gammal. Men jag gillar ju pynt, flippar ut helt till jul! Av någon okänd anledning har jag aldrig pyntat till påsk - tyckte det var på tiden. Å så blir jag ju lite lätt besatt så jag har suttit i flera timmar under devisen "bara de där stygnen på sidan också". Allt medan säsong fem av Förhäxad rullar på i bakgrunden.

Tur att man blir kissenödig ibland :P

Vitsig rubrik här

Idga är det fredag, dvs vilken annan dag som helst i min värld. När man inte jobbar är varje dag ledig... ju...

Mailade till chefen igår, i hopp om att få besked om jobbet snart. Jag fick svar att de hoppas vara klara till nästa vecka. Det skulle vara så sköööönt att få besked! Oavsett vilket det blir, så jag slipper sitta i limbo och hoppas och försmäkta i vågor hela tiden. Jag lär självklart bli besviken vid avslag, men det vet jag att det går över på en eller två dagar så kan jag få lalla vidare i min sysslolöshet sen.

Nu ska jag sälja vår gamla skrivare. Köpare på ingång från Borlänge. Himla bra :)


Scannad

Idag har jag testat ultraljud. Det var otrevligt.

Den som hänger med lite vet att jag tyckt mig ha nåt vajsing i magen, så jag gick till doktorn som inte kunde känna nånting konstigt alls. Men jag fick en remiss på ultraljud, så nu har jag blivit kollad. Grundligt. Min mage är skitarg på mig nu. Huuuu vad otrevligt det är att bli så våldsamt klämd på på magen. Och så har jag sånt där klet i naveln! Det lär få vara där tills det växer bort av sig självt säger jag bara. När hon scannade rakt ner i naveln fick jag hålla i mig för att inte springa skrikande därifrån, får rysningar av att bara tänka på det. *iiiih* liksom. De ska ge FAEN i min navel!

Jag skulle scanna in en astjusig bild på mig nu tänkte jag, men scannern har hängt sig och jag är alldeles för trött för att fixa det. Får se om det funkar igen i eftermiddag. Nu tänker jag ta en tupplur.

Och nej - jag har inte fått besked om jobbet än. På onsdag har jag befunnit mig i limbo i fem veckor.

(Förresten så sa ultraljudsdamen att hon inte kunde se nåt fel, men min husläkare ska få resultaten och höra av sig inom en vecka.)

RSS 2.0