Massor av nyheter

Först och främst: Doris har fyllt 1! Det firades med dubbla kalas (med släkten i lördags och med lite vänner och gudmor samt kusin på födelsedagen i måndags), mjölkfria cupcakes, och massor med presenter. Doris favorit är den som låter mest, alltså spelprylen från familjen Löfström, tätt följt av ormen Annika virkat. Och så har jag ju missat att rapportera att unga fröken går själv nu också, sen en knapp månad tillbaka. Och babblar som en tok mest hela tiden, och gör massor med knäppa miner. Bilden är från kalaset i lördags, med tillhörande knasig min.


 

 

Största nyheten är dock att vi ska flytta igen. Det blev extremt hastigt och därmed inte så jättelustigt (mycket stress nu), och det blir till Gotland. Jag fick jobb på förskola i Slite efter att ha sett en artikel om bristen på förskollärare, och det är start nu på måndag. Såååå i morgon åker vi med ett första lass packning.

Vi ska bo i villa i Roma, som vi hyr av min faster till att börja med men sedan kan få köpa så fort vi vill och kan. 7 rum, 2 kök, 2 badrum, jättelik tvättstuga, massor av uthus, förråd och garage. Och en massa fruktträd som vi ska lära oss beskära i höst (ser ut lite som en djungel för tillfället).

Vi har ju 3 månaders uppsägningstid här, men hoppas att nån ska vilja flytta in tidigare så vi slipper dubbla hyror. Den största grejen med allt är (enligt min åsikt) att JAG HAR FÅTT JOBB!! Efter 5 år som hemmadrällare känns det otroligt kul och superskönt! Och det är inte så dumt att få ett eget hem heller...

Självklart har det varit blandade reaktioner och en del upprörda känslor i våra familjer, men det verkar ändå som att de flesta tycker att det är kul att jag fått jobb och att vi får vårt hett efterlängtade egna hem. Sen får vi ju massor med plats att ta emot besök! Och vi kommer så klart att åka och hälsa på vi också, och vi får dessutom lite rabatt på båten när vi blir folkbokförda på ön.

Så. Så ligger det till! Tvärtemot vad jag tycker om att använda såna i skriven text som inte är sms så måste jag säga: :-D

 


RSS 2.0