Liten adventsresa

Vi har varit på Rindö och bakat pepparkakor! I teorin nåt för alla, i verkligheten var det jag som bakade alla kakaor utom två omgångar som T1 och T2 gjorde. Men gott blev det! Och alla barnen fick varsitt stort hjärta med namn på som nu hänger i fönstret hos familjen Edholm. Dorisen fick ett extra hjärta som hänger här hemma.





På Rindö fanns också en lära-gå-stol, vilket visade sig vara väldans poppis hos små Dorisar. Hennes mamma var måttligt imponerad - stora, fula, onödiga åbäken. Vill verkligen inte ha en! men Doris gillade den ju så vi får väl låna hem syrrans då... Och Nora försökte åka snålskjuts bakpå.




Och nu ikväll skulle jag packa upp och montera Doris nya skötbord, hon ska flytta in i sitt rum och bli bytt på där. Skötdynan i badrummet är smått livsfarlig, hon är på väg ner hela tiden och dessutom är alla kläderna i hennes rum. Gissa hur glad jag blev när jag öppnade paketet och insåg att jag fått med mig "Gulliver spjälsäng" hem i stället för "Gulliver skötbord"? Smått vansinnig är nog rätta uttrycket där... suuuck....

Roligt är att Doris idag fått smaka mat för första gången. Potatispuré. Hon var inte särskilt imponerad. Neutral är nog bäst ord för att beskriva hennes inställning där.

RSS 2.0