Första dagen!

Så var första dagen på nya jobbet avklarad! För er som har missat det så var det en förskola i Slite. Normalt är det ca 70 barn, men nu är det ännu sommarlov för ganska många så det var bara ca 25 idag. Mer än tillräckligt för en nybörjare som ska lära sig alla rutiner och framförallt alla namn.

Men jag tyckte det gick bra i alla fall. Det blir ju lite praokänsla ibland när man är ny och varken kan rutinerna eller hittar just nånting alls och inte har en aning om vilket barn man bråkar på för att de slår ett annat okänt barn i skallen med en spade, men det lär ju bli bättre framöver. Jag tyckte jag klarade av det jag skulle, och det får jag allt vara nöjd med så här i början. Det kändes bra tycker jag.

Sen har jag fått veta lite mer om arbetet och arbetstider. De har nioveckorsschema, där man börjar tidigast kl 06.00 och öppnar förskolan, och slutar gör man senast kl 18 om man är sist kvar och stänger. Ganska skönt med lite variation där. Börjar man 6 så slutar man redan vid 13-14 tiden. Då får jag ju lite eftermiddag med familjen och tid att hinna med eventuella ärenden. Sen blir det tvärtom om man är sist kvar. Tror det kan bli bra!

RSS 2.0