Nu drar vi!

I morgon bär det av till nya adressen! Huuuu vad mycket slit och släp det kommer bli... men sen blir det så fint så! Tänkte också passa på att meddela att vi blir utan internet hemma ett tag. Ska skaffa nytt till 1/4 så vi slipper betala dubbelt (vi byter från fast bredband till mobilt).

Vi hörs om nån månad! Då förhoppningsvis med lite bilder på nya hemmet :)

Doris simmar på film


Tatuering

Fredrik har varit och tatuerat sig på underarmen. Är ganska avis faktiskt. Jag vill också! Och se så fin den blev!



Krassliga tider

Jaha, det blev februari och med det kom sjuksäsongen tydligen.

Först blev Dorisen jättedålig. Vi trodde att det var en effekt efter hennes 6-månaders vaccination (där hon vuxit till sig till 68,5 cm och 8,6 kg), men det gick för många dagar. Hon grät och skrek som aldrig förr, sov jättedåligt och ville inte ha mat - bara flaska. När hon började vägra flaska också ringde jag bvc som sa åt oss att kolla upp det på akuten. Det visade sig att Doris hade fått blåsor i munnen, alldeles rött och svullet. Klart hon inte ville äta då! Vi hade trott att det var öronen, tandsprickning eller kanske ny vajsing i magen, men munblåsor var nytt. De är tydligen vanliga hos småttingar, och går över av sig själva inom en vecka. Och jo, det tog ungefär en totalt sömnlös vecka med en helt förstörd liten Doris. Nu är vi världsmästare på att ta tempen och administrera alvedonsuppar.

Lagom lilla fröken mådde bättre igen och blev sitt vanliga glada själv så höll jag på att tuppa av i köket en morgon. Jag tänkte inte mer på det än att jag var helt slut efter Doris sjukdom, tillsammans med all stress inför flytten och alla dagisbesök jag behöver göra innan jag ska ställa Doris i kö i slutet på februari. Så farmor var barnvakt en heldag, jag sov som en stock, och sen tänkte vi att det skulle vara bra igen. Men yrseln höll i sig. Jag var yr hela förra helgen. Och i måndags morse vaknade jag med galet ont i halsen, och skulle gå på toa. Jag fick vända i sovrumsdörren och lägga mig igen -  hela rummet snurrade och jag mådde apa. I sängen bredvid mig låg en tokglad och morgonpigg Doris och rullade runt och undrade vad i hela friden hennes mamma höll på med.

Så, nu är det dag 3 av influensan för min del. Ont i hals, öron och varenda muskel i kroppen, tillsammans med en riktigt spännande yrsel och en redig snuva. Ringde doktorn i morse och fick bekräftat att det var mitt i prick för årets flunsa. Tjohooo! Jag visste väl att jag skulle ha vaccinerat mig... fick aldrig tummen ur och bokade en tid bara. Så nu är jag sjukskriven och Fredrik pappaledig. Kommer bli intressant för ekonomin nästa månad...  Och orken att packa hela vårt bohag är inte riktigt i topp!

RSS 2.0