Ljusblå

Vi har beställt en ny soffa. Den är ljusblå. Om två veckor levereras underverket, alldeles utan extra kostnad. Hihihi...

Trist väder!

Vad hände med det fina vädret? Nu bara regnar det. Eller är soligt en liten stund, för att sedan regna igen.. Håhåjaja... det blir i alla fall grönt å fint ute.

Idag är jag lite stolt också, för jag lyckades gå ut å gå i förmiddags - innan det kom moln å regn! Så jag har minsann fått både motion och lite sol på nosen, men bara lite, går inte utan min keps! Och apropå det så kanske jag skulle investera i en ny keps snart, på min står det Broloppet (vilket år var det de invigde Öresundsbron?) och den är ganska sliten nu.

Å så har jag ätit makrill idag, för första gången på länge. Gud så gott! Är alldeles för dålig på att äta fisk och få i mig naturligt omega 3 - jag som inte alls gillar att svälja stora kapslar tycker mig behöva det. Om vi kommer iväg till Gotland i sommar så ska jag åka till fiskrökeriet i Kattvik och köpt vitlöksrökt makrill att kalasa på. Å rökt flundra. Å färska rääääkor! Jisses. Jag tror bestämt det är lunchdags.

Ny vecka (igen)

Jaha, ny vecka igen och byggarna lever mer rövare än på länge. Nu tvättar de fasaderna med liv och lust och har börjat nånting som kräver en massa sågande.

Och vi har blivit med ny bil minsann! Golfen försvann på bara ett par dagar och bor numera i Hälsingggården i andra änden av stan. Vi har numera en Saab 9-3 från 2000. Den kommer också att bli en liten pärla när Fredrik fått ordning på några småsaker. På onsdag- och torsdagkväll ska han vara kvar och fixa med den. Ska bli skönt till helgen när allt ska vara klart!

Och idag ska jag springa ner på stan och gå på nån sorts guideinformation på arbetsförmedlingen. Det har varit mycket knapp information i förväg, så det enda jag vet är att det är nåt om att det saknas guider till världsarvet Falun i sommar och de ville tydligen ha långtidsarbetslösa att "titta på". Ibland känner man sig som nån sorts boskap... Men vi får väl se, det kan ju vara kul att guida lite. Om jag inte skickas ner i gruvan för då får folk guida sig själva.

Snubblade över en blogg med helskön konst! Gå in å kika ni som ritar å målar eller gillar konst! Länk till bloggkonstnären  finns i listan till vänster.

RSS 2.0