Alla dessa hjärtan

Alla hjärtans dag. Juppjupp. En helt onödig högtid som bara kommit till för att alla försäljare ska tjäna mer pengar, och därmed onödig att fira. Dessutom är det trist att vara romantisk på kommando.

Min åsikt är att det är klart man ska passa på att fira! Det är en astråkig mörk månad för det första, för det andra är det ju bara mysigt att få veta att någon tycker om en, och att få tala om lite extra hur mycket man tycker om nån annan. De som inte vill vara romantiska "på kommando" tror jag inte är så särskilt romantiskt lagda någon annan dag heller... Och man måste inte lägga en förmögenhet på presenter heller. Visst är det trevligt med en låda choklad, och kanske en ros, men det jag blev gladast för i morse var det jättefina kärleksbrevet min man skrivit till mig. Oerhört rart och vackert och kommer att finnas kvar i min lilla hjärtelåda för evigt - chokladen kommer att vara slut innan dagen är över.

Fira för bövelen!

NU: städa och pynta lite inför kvällens romantiska middag.
OM EN STUND: åka och fota solnedgång på Roxnäs udde
IKVÄLL: romantisk trerätters middag och melodifestival

Mäklarhuset

Ha! Det rör på sig minsann...

Efter drygt två veckors väntan medelst begynnande magsår och många, många förtvivlade utbrott har det idag tänts ett nytt hoppets ljus. VD:n på mäklarhuset har hört av sig och vill träffa mig på måndag! Tjohoo! Har inte hört ett ljud sedan jag träffade Helene på kontoret i Leksand, började onekligen misströsta.

Så, under helgen ska jag ladda som bara faen! Och åka å kolla vart jag ska så slipper jag bli onödigt tidig på måndag. Borlänge är ett mysterium för mig. Bara en sån sak som att folk faktiskt bor där..?

Kultovning

I julas upptäckte jag att man kan nåltova på styrolitformer. Som följd blev det en massa julgranskulor. Den röd-vitrandiga hänger numera i mormors rullgardin i köket. Och på mitt arbetsbord ligger en hel driva styrolitformer som ska bli tovade och säljas på mormors hemsida. Kulkul! Länk till sidan finns bland mina länkar...





I falun är det kallt...

Har just varit ite på promenad för första gången på jag vet inte hur länge... och som sann halkfegis tog jag på broddarna. Effektivt må jag säga. Vad jag däremot glömde var långkalsongerna, gissar att det är därför mina lår dunkar som ett trumsolo nu..

Undrar om det "vill man vara fin får man lida pin" passar in på detta..?



Novis

Novis. Fast egentligen inte. Bara på denna typ av blogg. Fattar just ingenting om hur jag ska få till sidan snyggt, men det får lösa sig. Det är ju inte som om jag fattas tid...

Tovat ägg? Nån?

Välkommen till min nya blogg!

Jaha, denna rubrik blev jag inte av med. Men nåt intelligent inlägg kan ni glömma.

RSS 2.0