Ny vecka (igen)

Jaha, ny vecka igen och byggarna lever mer rövare än på länge. Nu tvättar de fasaderna med liv och lust och har börjat nånting som kräver en massa sågande.

Och vi har blivit med ny bil minsann! Golfen försvann på bara ett par dagar och bor numera i Hälsingggården i andra änden av stan. Vi har numera en Saab 9-3 från 2000. Den kommer också att bli en liten pärla när Fredrik fått ordning på några småsaker. På onsdag- och torsdagkväll ska han vara kvar och fixa med den. Ska bli skönt till helgen när allt ska vara klart!

Och idag ska jag springa ner på stan och gå på nån sorts guideinformation på arbetsförmedlingen. Det har varit mycket knapp information i förväg, så det enda jag vet är att det är nåt om att det saknas guider till världsarvet Falun i sommar och de ville tydligen ha långtidsarbetslösa att "titta på". Ibland känner man sig som nån sorts boskap... Men vi får väl se, det kan ju vara kul att guida lite. Om jag inte skickas ner i gruvan för då får folk guida sig själva.

Snubblade över en blogg med helskön konst! Gå in å kika ni som ritar å målar eller gillar konst! Länk till bloggkonstnären  finns i listan till vänster.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0