Sköna söndag

Igår kväll: en av de sämsta melodifestivalerna jag sett. Gillade Salems bidrag, och Ola var väl ok på ett pojkbandsmässigt vis, men annars? Dynga... Det bästa var att följa Annika Lantz på svts:s twitter samtidigt. Och så Dolph! Så härligt amerikanskt för mycket! Han pratar som Buzz Lightyear :)

Idag: mådde bra när jg vaknade! Skippade té till frukost och har inte rapat upp frukosten lika mycket. Fint! Städat och kokat lingonsylt, och tryckt i mig en tablettask tutti frutti. Har också försökt anmäla intresse på lägenheten under oss (vore skönt att slippa trapporna med barnvagnen sen!) men det gick INTE. Kopparstaden krånglar och menar att vi inte svarat på senaste erbjudandet. Finns inget sånt ju! Ska ringa å väsnas i morgon bitti.

Senare idag: Tommy kommer å fikar. Det blir glasswienerbröd från Hedins. Fiiiiiiint det! Å så ska han tvätta bilen på Well Kept. kanske hänger på dit. Kanske stannar hemma å virkar på Noras babyfilt. Men ikväll ska det rullas köttbullar! Lyxmiddag på g: köttbullar med sås å potatis å lingonsylt. Det ser vi fram emot!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0