Stickning och amning

Nu har vi gått klart amningskursen, sista gången i går. Det var en riktigt bra kurs att gå, det känns lite lugnare nu när vi vet lite mer om saker och ting. De blivande papporna fick sig mer än en tankeställare - de trodde ju liksom att det bara var att hänga dit bebisen så åt den och så var alla glada och nöjda. Ganska sött, men inte helt korrekt för de allra flesta av oss... Sen visade det sig också att Anouk, som höll i kursen, finns med på amningshjälpens hemsida (www.amningshjalpen.se) och är hjälpmamma där. Man kan alltså ringa henne (eller två andra) och få stöd via telefon eller ett gratis hembesök.  Och hon berättade att de fått sitt sökta bidrag för att fortsätta hålla kursen, så den som är intresserad kan höra av sig till Sensus (www.sensus.se) i Falun för att få mer information.

Och idag blev jag äntligen klar med nästa stickprojekt! En kofta med luva, som ska föreställa vara i stl 62, men som är alldeles för stor för en sån liten bebis. Blir kanske lagom till jul när vår bebis närmar sig 6 månader. Men då blir det ju perfekt med en varm och go kofta med hjärtknappar!



Kommentarer
Postat av: mamma/svärmor

Jättefin kofta :o) och bra med kursen.

Från slutet på maj kommer jag att jobba med en grupp i Falun, då kan vi säkert ses lite mer, lunch eller så. vi ses förstås ändå men det kan bli lite oftare :o) Kramiz

2010-04-21 @ 18:10:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0